Müdür Yardımcıları

Tolga DÖNMEZ
Lise Müdür Yardımcısı

1981 Ankara doğumlu olan Tolga DÖNMEZ. İktisadi idari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü ve Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümlerinden mezundur. 16 yıllık eğitim hayatında çeşitli eğitim kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik görevlerini üstlenmiştir. Dokuz Eylül Koleji’nde kuruluş aşamasından itibaren Anadolu Lisesi Müdür yardımcılığı yapmaktadır.

Yasemin YURTSEVEN
Ortaokul Müdür Yardımcısı

1981 yılında Danimarka’da doğdu.2002 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterliği, 2007 yılında Pamukkale Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü, 2008 yılında ise Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 2007 yılından itibaren İzmir ve Antalya olmak üzere özel kurumlarda öğretmen ve yönetici pozisyonlarında görev yapmış, ulusal ve uluslararası projelerde görev almıştır. Kurumumuzun kuruluş yılından itibaren idareci olarak görev yapan Yasemin YURTSEVEN halen ortaokul müdür yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir.

Lütfi KOL
İlkokul Müdür Yardımcısı

1986 yılında İzmir’de doğdu. 2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümünden mezun olup 2010- 2015 yılları arasında sanat kariyerine İzmir Devlet Opera ve Balesinde devam etti. Bu süre içinde yurt içi ve yurt dışında birçok festival, konser ve opera temsillerinde sahne aldı. 2015 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi tezsiz yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2016- 2020 yılları arasında özel bir kurumda öğretmenlik ve idarecilik görevi yapan Lütfi KOL, 2020 – 2021 Eğitim Öğretim yılı itibariye Özel İzmir Dokuz Eylül Koleji İlkokul Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı. Evli olan Kol; ses eğitimi, piyano ve ud alanında da eğitim ve konserlerine devam etmektedir.